ervaringen

Klanten aan het woord

Wies

Wat heb ik genoten van deze Vitamine C behandeling bij Imke. Echt super ontspannend met heerlijke producten! Ik kom zeker terug, dank je wel.

Carla

Maxime straalt rust uit…..even helemaal ‘me time’, wat zo belangrijk is. Alles was boven verwachting (verwarmde stoel) en de sfeer in de ruimte is perfect…..Fijne ambiance!

Deborah

Fijne behandeling door Maxime in een heerlijk verwarmde stoel! Mooie salon Imke!

Dorette

Vriendelijk ontvangst, fijne en ontspannen behandeling samen met mijn dochter in heerlijke stoelen!!

Vince

Mega klantvriendelijk!

Ümrahan

Het is altijd een pure verwennerij bij Imke! Ze is vriendelijk, kundig in haar vak en het is ook nog eens altijd gezellig. Ik kom graag bij haar!

Beautyhuys-1

Wendy

Beauty Huys staat synoniem voor: heel fijne behandelingen waarin je een totaalbelevenis ervaart. Pedicure, gezichtsbehandeling en wat ik heel bijzonder vind: cupping. Imke bedankt voor de heerlijke behandelingen en je adviezen.

Marjolein

Heerlijke duo massage gehad. Super fijn dat jullie zo snel tijd voor ons konden en wilde maken in jullie drukke agenda’s! Wij hebben er ontzettend van genoten en zijn weer helemaal ontspannen, bedankt Imke en Maxime

Jolanda

Wat een mooie nieuwe aanwinst in ons dorp. En 3 vrolijke, jonge gedreven dames die daar werken. Ik ben heerlijk in de watten gelegd en ben zeker van plan om eens terug te komen.

Anneke

Superfijn en professioneel geholpen door deze leuke meiden! We gingen voor de duo gezichts behandeling de “power Retinol” Een echte aanrader! Grote klasse dames.

Jesse

1,5 uur complete ontspanning. Alles is zo fijn! Thanks!

Tineke

Weer heel fijne behandeling gehad door Imke. Een topper onder de schoonheidsspecialisten. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling.