MANICURE & PEDICURE

Handen & Voeten

Je handen en voeten verdienen net zoveel liefde als de rest van je lichaam. Laat ons ze deze geven! 

MANICURE & PEDICURE

Altijd verzorgde nagels

v.a. €37,50

Het lakken van je nagels zorgt voor een verzorgde look. Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien. Het is zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden, ook voor op je teennagels! Het blijft 3+ weken perfect zitten (afhankelijk van nagelconditie). Daarnaast is het direct droog, waardoor er geen kans is op beschadigingen.

  • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
  • Uitgroei is gemakkelijk zelf bij te werken met O.P.I nagellak. Je kunt zelfs een andere nagellakkleur aanbrengen over GelColor
  • Ruime keuze uit O.P.I’s bestsellerkleuren
  • Is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen
  • Wordt bliksemsnel aangebracht door je GelColor by O.P.I specialist.

Loop op wolkjes de salon uit

v.a. €35,-

Verwijderen van eelt, likdoorns en/of kloven. Op de juiste manier het knippen en frezen van de nagels om nagelproblemen te voorkomen of op te lossen. We kijken samen naar wat nodig is door middel van een voetonderzoek en de klachten waarmee u naar de salon komt. Inclusief korte voetmassage.

Beautyhuys-73
IMG_1516
PRODUCTEN

O.P.I.

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

George Schaeffer, de oprichter van OPI, ontwikkelde een nieuw acrylproduct, specifiek voor kunstnagels. Hij kocht het bedrijf en slaagde erin de grootste en bekendste leverancier te worden van kunstnagels.

Dat George zich ook ging richten op nagellakken kwam doordat zijn klanten – de nagelstylistes – hier veelvuldig om vroegen. In 1989 lanceert OPI de eerste nagellaklijn. OPI heeft van nagellak een onmisbaar mode item gemaakt en heeft vanaf 1989 nooit één seizoencollectie overgeslagen!

Manicure en pedicure