Welkom bij Beauty Huys Rosmalen

Midden in het centrum van Rosmalen in het oude Rabobank pand vindt u Beauty Huys. Wanneer u bij ons binnenkomt ervaart u vrijwel direct een gevoel van rust en ruimte. En dat is precies de bedoeling. Bij ons kunt u onthaasten, uitrusten en bijtanken. Een bezoek aan Beauty Huys is een bijzondere welkome verfrissing voor lichaam en geest. Maak uw hoofd leeg en droom weg in een van onze behandelruimtes. Toegankelijkheid voor elke klant. Wilt u deze unieke ervaring graag mee naar huis nemen? Dan kan dit natuurlijk ook! Alle producten die wij gebruiken tijdens de behandelingen zijn tevens verkrijgbaar in onze winkel.

HET TEam

Get to know us

team-11_vierkant
Imke
Huidspecialiste | Pedicure | Masseuse | Nagelstyliste
Hi, welkom bij Beauty Huys! Wij bieden een totaal pakket van Beauty behandelingen aan waarin jij als klant centraal staat. We leven in een maatschappij met veel druk die op iedereen wordt gelegd. Des te meer behoefte aan ontspanning. Wij zorgen dat u bij ons compleet in de watten gelegd wordt. Schoonheid zit van binnen én van buiten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel!
team-20_vierkant
Maxime
Huidspecialiste | Masseuse | Nagelstyliste
Hi, mijn naam is Maxime, ik ben al enkele jaren schoonheidsspecialiste en ben nu al een tijd bij Beauty Huys Rosmalen te vinden als huidspecialiste, masseuse en nagelstyliste. Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals Transformational Cupping en SkinPen Microneedling. Ik geniet er van om heerlijke behandelingen te geven, zodat u een ontspannen me-time momentje ervaart en even de stress van het dagelijkse leven vergeet. Benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel!
team-15_vierkant
Manouk
Kapster | Nagelstyliste
Hi, Mijn naam is Manouk, en ben al enkele jaren ervaren in het kappersvak. Vanaf kleins af aan wist ik al dat ik graag kapster wilden worden, ik vind het leuk om klanten met een fijn en zelfverzekerd gevoel de deur uit te zien gaan. Naast het werkzaam zijn in de kapsalon vind ik het ook leuk om bezig te zijn met nagels, wimpers en wenkbrauwen. De afwisseling maakt mijn werk nog leuker! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kapsel? Kom dan gerust langs voor advies. Hopelijk tot snel!
team-2_vierkant
Zoë
Huidpecialiste | Masseuse | Nagelstyliste
Mijn naam is Zoë en ik werk sinds kort bij Beauty Huys Rosmalen. Ik ben al een langere tijd schoonheidsspecialiste en heb in die jaren al veel ervaring op mogen doen! Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij in de stoel en ze volledig te kunnen laten ontspannen! De afwisseling maakt het werk nog leuker, geen dag is hetzelfde. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel!